“Индустриален холдинг България” е във Варна по море и по суша

16/08/2023

“Булпорт Логистика” АД

"Едно от големите предизвикателства пред “Булпорт логистика”, част от “Индустриален холдинг България”, е да бъдем полезни за хората във Варна, като осигурим комфортни офис и складове близо до центъра на града. Но това да не са само запълнени квадратни метри, а пространства, построени или реновирани с поглед към новото, развитието и просперитета на нашия град - казва изпълнителният директор на дружеството Радостин Костадинов. - За да бъде облагороден голям район, се изискват средства и хора с визия и идеи с какво можем да допринесем за бъдещето. През миналата година “Булпорт” модернизира още две производствени и складови бази. Всички те, включително “Бизнес сграда Булпорт” и околното пространство, получиха положителна екологична оценка, отговаряща на международните стандарти.

В ход е и инсталирането на нова двуконекторна бърза зарядна станция за електрически автомобили. Тя е с мощност на зареждане от 150 до 200 киловата, с капацитет на обслужване едновременно до два автомобила.

За морската визия на града допринася и пристанище “Булпорт”, където ще намерите пристан за вашата лодка, ще можете да я обновите и подготвите за сезона сами или с помощта на опитни професионалисти. Разположено срещу Морска гара, с отлична ветрова и вълнова защита, с предоставяни услуги на конкурентни цени, пристанището е предпочитана локация за посещение на яхти, катери, катамарани.

С увеличаването и модернизирането на местата за лодки на вода и на суша се стремим да предлагаме най-добрите условия за нашите клиенти, обяснява Радостин Костадинов. Тук се подготвя за околосветска обиколка ветроходна яхта “Еспресо Мартини” с шкипер Павлин Надворни. Тя ще отплава на празника на града 15 август. Обиколката е от провежданото за първи път състезание Global Solo Challenge за самотни мореплаватели."

За да прочетете цялата статия, последвайте някой от следните два линка:
-> Линк към статията в приложението на 24 часа – Варна рестарт -> https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/15107755 ;
-> Линк към приложението на 24 часа – Варна рестарт -> https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/15174466