Спортна есен 2019 на ИХ България АД

Спортна есен 2019 на ИХ България АД

16/12/2019
„Булпорт Логистика“ АД стана част от традиционния празник на „Индустриален холдинг България“ АД – Спортна есен 2019.

Спортна есен 2019 се проведе на 8-ми, 9-ти и 10-ти ноември 2019 година, в хотел „Фламинго Гранд“, в курортен комплекс Албена. Това е традиционно, ежегодно спортно събитие, което се организира от „Индустриален холдинг България“ АД и неговите дъщерни дружества.

Всички участници доказаха, че обичат спорта и могат да работят в екип. Състезателите премериха сили и се забавляваха в няколко дисциплини - футбол, шах, табла, тенис на маса, тенис на корт, волейбол, баскетбол, дартс, повелители на игрите.

За победителите във всеки спорт бяха осигурени награди – златни, сребърни и бронзови медали, както и специална купа за класиралите се на първо на място.

Участниците доказаха, че освен професионалисти в областите си, те умеят и да се забавляват, имат чудесни спортни заложби и демонстрират завиден колективен дух. Отборите работеха и играха като едно цяло и бяха възнаградени с добрите си екипни постижения.

„Спортна есен“ е дългогодишно спортно събитие, организирано от „Индустриален холдинг България“ АД и всяка година се радва на голям интерес, и активно участие от страна на всички дъщерни дружества на холдинга.

Инициативата е чудесен пример за това, как една практика на социална ангажираност, ефективно подпомага изграждането на добри екипи и успешна работна среда.