Спортна Есен 2023 - Индустриален Холдинг България

06/11/2023
За поредна година традицията беше спазена и в курортен комплекс Албена, се проведе ежегодния празник на „Индустриален холдинг България“ АД – Спортна есен 2023г.

На 3-ти, 4-ти и 5-ти ноември хотел „Фламинго Гранд“ беше събирателна точка за всички участници, служители и представители, на всички дъщерни дружества на Холдинга.

И през този сезон си личеше високото ниво на спортен дух и желанието за победа в състезателите. Разбира се, не на всички се разминаха охлузванията тук-там, но всичко си заслужаваше в името на емоцията.

Точно по този начин, колективът става отбор – работейки заедно. Движейки се в една посока, към една и съща цел. Това беше и посланието на игрите и тази година – да работим в екип, заедно, а не един срещу друг или пък по отделно, защото както вече знаем в природата съществува правилото за Синергия – съвместно действие на няколко неща, като крайният ефект от общото действие е по-голям, в сравнение с действието на всяко едно нещо поотделно.

Състезателите премериха сили в спортовете – шах, табла, футбол, тенис на маса, тенис на корт, волейбол, баскетбол, дартс, както и това, което не беше със състезателен характер – Музикално преживяване, чиято тема беше именно Синергията.

За победителите във всеки спорт бяха осигурени награди – златни, сребърни и бронзови медали, както и специална купа за класиралите се на първо на място.

Както винаги и тази година по време на официалните вечери, имаше програма с гости изпълнители.

Тези различни по емоционалност, наситени по интензитет емоции, които остават и след тези три дни в участниците, са точно тези, които ще ги направят по-добри колеги, по-взаимно помагащи си, с по-голям шанс за успех!