IHB Business Run Varna – 11 юни 2023

05/04/2023

Остават 66 дни до

 

IHB Business Run Varna – 11 юни 2023

 

За 5– та поредна година на територията на Бизнес сграда БУЛПОРТ – „Булпорт Логистика“ АД и „Булярд корабостроителна индустрия“ ЕАД, дъщерни дружества на ИНДУСТРИАЛЕН ХОЛДИНГ БЪЛГАРИЯ, ще се проведе най-големия тийм билдинг във Варна - IHB Business Run Varna – 11 юни 2023.

Основен партньор на събитието, както всяка година е ИНДУСТРИАЛЕН ХОЛДИНГ БЪЛГАРИЯ.

Стартът е на 11-ти юни 2023 година, в 09:00 часа.

Състезанието представлява щафетно бягане за отбори от фирми. Всеки отбор е от 4 души и всеки участник избягва 4 км преди да предаде щафетата на колега.

Събитието е благотворително и 30% от стартовите такси се даряват за различна кауза всяка година. Тази година тя е в подкрепа на Фондация Карин дом – Ерготерапия – стъпка към включването в спортни занимания на деца със специални нужди.

Карин дом е организация с нестопанска цел, основана през 1994г. от потомствения дипломат и филантроп Иван Станчов. От 1996г. Карин дом стартира работата си като Център за Социална Рехабилитация и Интеграция на деца със специални потребности.
През годините се развива и израства като терапевтичен, в който работят висококвалифицирани специалисти.

Годишно Карин дом подкрепя над 300 деца и семейства и обучава над 1200 специалиста.

Можете да се регистрирате за участие през онлайн формата на официалният сайт на организаторите Спортен клуб БЕГАЧhttps://varna.businessrun.bg/registration/