IHB Business Run Varna - 12 Юни 2022

13/06/2022
IHB Business Run Varna 2022 приключи успешно!

„Булпорт Логистика“ изказва искрена благодарност към всички, които уважиха събитието и станаха част от този вълнуващ ден!
При силен посетителски интерес и с десетки включили се в надпреварата отбори, премина четвъртото издание на IHB Business Run Varna, което се проведе на 12 Юни за благотворителна кауза в подкрепа на Карин дом - една от най-старите организации с нестопанска цел във Варна, която се грижи за деца със специални нужди и техните семейства.
В състезанието взеха участие 53 отбора, пробягвайки оповестения предварително маршрут, включващ две обиколки по 2 км. в зоната на „Булпорт Логистика“ АД и „Булярд корабостроителна индустрия“ АД - част от Индустриален Холдинг България.
Като във всяко състезание и тук се излъчиха победители. На първо място се класираха Висше Военноморско училище „Н.Й.Вапцаров“, които тази година успяха да отмъкнат първото място от миналогодишните победители CSoft Ltd., които се класираха на второто място. Третото място завоюваха „Liebherr“. Както качилите се на почетната стълбица, така и всички останали отбори се представиха отлично!
Сформираха се дамски отбори, от които с първото място се отличиха „CSoft Ltd. - CSoft Ladies“, на второ място се класираха „Liebherr – LiebherrLadyBugs“ и на трето място „iCard – Ladies“
Огранизаторите помислиха и за децата. Състоя се Kids Run - състезание по бягане за деца, част от IHB Business Run Varna, което се извършва с подкрепата на сертифицирани треньори по програмата на IAAF – Kid’s Athletics. Състезанието включва 40 минути загрявка и лекоатлетически упражнения, направени специално за деца. Всяко дете получи подаръци и златен медал.
Отправяме предизвикателство и към всички, които не взеха участие тази година, ще ги очакваме през следващата, когато ще имат възможност да отмъкнат първите места и да подкрепят нова благотворителна кауза.
 
Климатичните условия не затрудниха участниците и допринесоха за интересен снимков материал. Повече снимки може да разгледате в фейсбук страницата на Спортен клуб “Бегач” и “IRun.bg” - не ги пропускайте!