IHB Business Run Varna 2021

IHB Business Run Varna - 13 Юни 2021

14/06/2021
IHB Business Run Varna 2021 приключи успешно!
„Булпорт Логистика“ изказва искрена благодарност към всички, които уважиха събитието и станаха част от този вълнуващ ден!
При силен посетителски интерес и с десетки включили се в надпреварата отбори, премина третото издание на IHB Business Run Varna, което се проведе на 13 Юни във Варна за благотворителна кауза в подкрепа на Карин дом - една от най-старите организации с нестопанска цел във Варна, която се грижи за деца със специални нужди и техните семейства.
За състезанието се записаха 52 отбора, от които финишираха 48, пробягвайки оповестения предварително маршрут, включващ две обиколки по 2 км. в зоната на „Булпорт Логистика“ АД и „Булярд корабостроителна индустрия“ АД - част от Индустриален Холдинг България.
Като във всяко състезание и тук се излъчиха победители. На първо място се класираха CSoft Ltd., Висше Военноморско училище „Н.Й.Вапцаров“ достигнаха второто място, в чийто отбор все участие и легендарната Ваня Стамболова. Третото място завоюваха Cargill Bulgaria. Както качилите се на почетната стълбица, така и всички останали отбори се представиха отлично!
Огранизаторите помислиха и за децата. Състоя се Kids Run - състезание по бягане за деца, част от IHB Business Run Varna, което се извършва с подкрепата на сертифицирани треньори по програмата на IAAF – Kid’s Athletics. Състезанието включва 40 минути загрявка и лекоатлетически упражнения, направени специално за деца. Всяко дете получи подаръци и златен медал.
Отправяме предизвикателство и към всички, които не взеха участие тази година, ще ги очакваме през следващата, когато ще имат възможност да отмъкнат първите места и да подкрепят нова благотворителна кауза.
Повече снимки може да разгледате в фейсбук страницата на Спортен клуб “Бегач” - не ги пропускайте!