Проекти Булпорт Логистика Реализирани и бъдещи проекти

ПРОЕКТИ
„Булпорт Логистика“ АД устойчиво развива и разширява дейността си, предпоставка за което се явяват както солидната материална база и добрата логистична осигуреност, така и високото качество на предоставяните от Дружеството услуги, успешно реализираните проекти и не на последно място – всеотдайната работа на служителите му.
Тук можете да се запознаете с вече реализираните ни проекти, които  непрекъснато се увеличават, както и да разберете над какви нови идеи работим.

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ
Бизнес сграда „БУЛПОРТ“ е един от последните големи и вече напълно реализирани проекти на „Булпорт Логистика“ АД. В тази модерна и функционална офис сграда, сме вложили много енергия и мисъл, за удобното и ефективно пребиваване на всички нейни наематели и гости.

Бизнес сграда „БУЛПОРТ“ е една изцяло обновена, осигурена със съвременни технологични решения офис сграда, която се намира на ключово място за град Варна  – в района на Пристанище Варна и в непосредствена близост до центъра на града. Добрата локация, високата степен на сигурност, осигурена от денонощната физическа охрана и наличието на възможности за паркиране, я прави привлекателно място, за изграждане на една успешна бизнес среда.

Офис сградата има пет надземни етажа, на които са разположени съвременно решени офиси, за отдаване под наем. На първия етаж са ситуирани множество самостоятелни офиси, на останалите етажи  офисите са тип "open space", което дава възможност за обособяване на по-малки или по-големи офис площи (преграждане до два офиса на един етаж), в зависимост от предпочитанията на наемателите.

В Бизнес сграда „БУЛПОРТ“ наемателите получават просторни помещения, в които могат свободно да разпределят работните места, в рамките на един офис. Офис сградата е ориентирана изцяло в услуга на обитателите й, като предлага редица преимущества, съпътстващи услуги и удобства. При нас можете да се концентрирате изцяло върху бизнеса си, защото за всичко останало ще се погрижим ние, на една достъпна и конкурентна цена.

БЪДЕЩИ ПРОЕКТИ
НОВИ ОФИС ПЛОЩИ ЗА ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ – искаме да предоставим на нашите настоящи и бъдещи клиенти и наематели повече просторни, светли и удобни офис площи под наем, които в максимална степен да отговарят на високите критерии за функционална среда, приятна работна обстановка и качествени услуги.