Офиси под наем, паркинг, комферентна зала под наем, висок стандарт
Бизнес сграда "Булпорт" предоставя на своите клиенти, освен просторни офиси под наем и напълно оборудвана конферентна зала, която също се отдава под наем (както самостоятелно – на всеки който има необходимост да организира свое събитие, така и на наемателите ни). Предлагаме и редица услуги, които да бъдат в помощ на наемателите ни.

Това е една отлично организирана и поддържана бизнес сграда, с просторен и добре уреден открит паркинг, който освен че осигурява надеждно място за паркиране на служителите и гостите, гарантира и сигурността на автомобилите.

В Бизнес сграда „Булпорт“ можете да се отдадете изцяло на развитието на Вашия бизнес, тъй като за всичко останало ще се погрижим ние. Нашата цел е да осигурим грижа и висок стандарт на обитаване, както и сигурност за наемателите ни.
 
При нас получавате централизирано административно управление, с поддръжка на общите площи и системи, почистване, контролиран достъп до сградата и помещенията, денонощна физическа охрана и видео наблюдение.

Освен офиси под наем, Бизнес сграда „Булпорт“ разполага и с конферентна зала, която отдава под наем, ресторант,  просторен и удобен открит паркинг и фитнес зала, която съвсем скоро ще бъде напълно оборудвана.
 
Зарядна станция за електромобили ELDRIVE

С удоволствие ви представяме най-новата придобивка за максимален комфорт на притежателите на електромобили - Променливотокова (АС) зарядна станция WALLBOX SMART.

Офиси под наем

Отдадените под наем в Бизнес сграда „БУЛПОРТ“ помещения представляват 52.62% от площта на сградата. Свободни площи, за отдаване на офиси под наем - 47.38 %.

Конферентна зала

Залата е подходяща за малки обучения и фирмени срещи, като предоставя всичко необходимо за едно компактно събитие – подходящо осветление, техническо оборудване, централна климатична система.

Ресторант

В непосредствена близост до Бизнес сграда „Булпорт“ се намира сградата на Ресторант "Continental Rest & Bar"

Паркинг

Бизнес сграда „Булпорт“ разполага с открит, охраняем паркинг, с капацитет 160 паркоместа.

Охрана и Видеонаблюдение

Обектът разполага с денонощно видеонаблюдение и 24 часова физическа охрана, 7 дни в седмицата.